FAQ

Wij hebben voor jullie een aantal van de meest gestelde vragen over tattoos even op een rijtje gezet:

1 WAT KOST EEN TATTOO?

De prijs van een tattoo hangt van veel factoren af, onder andere van de grootte, het aantal uren dat erin gaat zitten. Het is voor ons niet mogelijk om telefonisch of per mail een prijs te geven. Daarvoor zul je toch echt even in de studio langs moeten komen voor een persoonlijk gesprek over je wensen. Zie ook onze openingstijden.

2 KAN IK VIA DE MAIL EEN AFSPRAAK MAKEN?

Helaas, dat gaat niet. Wij maken alleen afspraken in de tattoostudio, omdat wij een gezondheidsverklaring ingevuld willen zien en een aanbetaling verlangen bij het maken van de afspraak.

3 ONTWERPEN JULLIE OOK?

Ja, wij ontwerpen speciaal voor jou. Wij vragen er zelfs geen extra vergoeding voor, mits je een afspraak hebt staan die aanbetaald is. Aangezien het ontwerpen aardig wat tijd in beslag neemt, willen wij eerst zeker weten dat je ook echt serieus bent in het zetten van een tattoo. Wanneer we weten wat we moeten ontwerpen voor je, gaan we aan de slag en krijg je twee weken voor je afspraak een telefoontje om je uit te nodigen om het ontwerp te komen bekijken.

4 KAN IK ZOMAAR LANGSKOMEN OM EEN EIGEN IDEE TE BESPREKEN?

Uiteraard ben je van harte welkom om langs te komen, wel graag binnen onze openingstijden.

5 IK WIL MIJN TATTOO VOOR MIJN VAKANTIE, KAN DAT?

Alles kan, maar we benadrukken wel dat een tattoo minimaal twee weken nodig heeft om uit te helen. Gedurende die periode mag je er niet mee zwemmen of in de zon komen. Dat kan op vakantie natuurlijk wel eens onhandig uitkomen.

6 MAG IK MIJN KINDEREN MEENEMEN NAAR DE TATTOOSTUDIO?

Daar zijn we heel streng in: kinderen onder de 12 jaar mogen niet naar binnen, ook niet onder begeleiding! De reden hiervoor is dat kleine kinderen te nadrukkelijk aanwezig zijn, waardoor Harry gestoord kan worden tijdens zijn werk. Denk je eens in: als je zelf getatoeëerd wordt, dan wil je toch ook dat Harry zijn volle aandacht bij jou heeft en niet bij andermans kinderen? Verder is het zo dat kleine kinderen makkelijk op plaatsen komen waar volwassen niet kunnen komen. Wanneer je zelf helemaal opgaat in de boeken of een gesprek en je kind een paar seconden aan de aandacht ontsnapt, dan zou dat ernstige gevolgen kunnen hebben.