Piercings

Piercings zijn de meest persoonlijke sieraden die je je kunt voorstellen. Claudia zet ze met zorg en heeft een hele ruime collectie sieraden waaruit je kunt kiezen. Bij The Mean Machine kun je vanaf je 16de (onder begeleiding van ouder of voogd) terecht voor alle soorten piercings, in de wenkbrauw, in de oorschelp, in de navel… en ook de dermal anchor.

Dermal anchor

Een dermal anchor, een sieraadje ergens op je lichaam dat helemaal op zichzelf staat!
 Vrij vertaald betekent Dermal Anchor “anker in de huid”.  We hebben het hier over een minuscuul plaatje welke onder de huid wordt aangebracht. Aan dit plaatje zit schroefdraad bevestigd en kan voorzien worden van een heel scala aan opschroefbare sieraden! Het lijkt alsof het sieraad
” in het niets zweeft”, je kunt niet zien hoe deze bevestigd is. Een Dermal Anchor kan je op bijna elke plaats op je lichaam laten aanbrengen.

Piercings laten aanbrengen

Voor het laten aanbrengen van een piercing ben je tijdens onze openingstijden altijd welkom, het maken van een afspraak hiervoor is niet nodig. Behalve voor het laten aanbrengen van een tongpiercing, hiervoor kan je telefonisch een afspraak maken.

Heb je nog vragen over een piercing of de mogelijkheden dan ben je natuurlijk altijd welkom in onze studio om hier vrijblijvend voor binnen te lopen. Telefonisch contact met ons opnemen of via het contactformulier is natuurlijk ook mogelijk.